Abilitec Abilitec
 

PinP & Abilitec winnen omvangrijke Europese aanbesteding Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland heeft PinP en Abilitec geselecteerd als partner voor de inhuur van de flexibele schil Ingenieurs- en Adviesdiensten. De komende vier jaar ondersteunen wij de provincie met de inzet van o.a. IPM-rollen, programmamanagers, beleidsadviseurs en ondersteunende functies zoals risicomanagers, toetscoördinatoren en planners. De opdracht biedt naast een behoorlijke continuïteit ook veel kansen voor duurzame projectinitiatieven. 

“We zijn blij en trots dat de samenwerking tussen PinP en Abilitec, succesvol is”, aldus Corné van Iersel, commercieel directeur van PinP. “De combinatie van een stevige netwerkorganisatie met kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement voor publieke partijen samen met de kracht van een onderscheidende detacheringsaanpak van Abilitec, maakt dat we snel en met een hoge leverbetrouwbaarheid de juiste professionals bemiddelen”. Joost van Dijk, managing director van Abilitec: “Deze gunning past goed in onze strategie om in de publieke sector en ook in deze regio te groeien en meerwaarde te bieden voor provincies en netwerkpartners”. Het is voor Abilitec na gemeente Rotterdam en gemeente Den Haag de derde keer winst op rij in omvangrijke tenders in het civiele domein en daar ben ik trots op.”. Van Dijk: “Tenders zijn in de voorbereiding en inschrijving behoorlijk inspannende operaties. We hebben veel energie gestoken in de aanbieding en in onze propositie van de combinatie. Het is keer op keer bijzonder om te zien dat als je de krachten en intelligentie bundelt, je tot onderscheidende prestaties komt. In dat opzicht is ‘eerst-delen-en-dan-vermenigvuldigen’ opnieuw bewezen.”. “Het is fijn dat we die energie nu kunnen omzetten in waar het echt om draait; de provincie verbinden aan technische beleids- en projectmanagementprofessionals die de burgers en bedrijven in de regio een aantrekkelijke en veilige woon-, werk- en leefomgeving bieden.”.

“We staan klaar om te starten”, aldus van Iersel en Van Dijk. Achter de schermen wordt op dit moment alles opgetuigd om vanaf morgen te leveren en de provincie te ondersteunen bij de implementatie van het contract. Dat doen we met een ervaren team van contractmanagers, recruiters, online marketeers en toeleverende partners, verenigd in een stevige en professionele combinatie die we 7NH noemen. Voor meer informatie en het verkennen van carrièrekansen bij de Provincie, neem contact met ons op via rokpnh@7nh.nl.