Abilitec Abilitec
 

Tastbare bijdrage aan een duurzame en veilige leefomgeving

Onze opdrachtgevers ontwerpen, realiseren en onderhouden objecten die ‘vastzitten’ in de grond: kabels, leidingen, rioleringen, kunstwerken, beton- en staalconstructies, dammen, sporen, wegen, bruggen etc. Digitalisering en het gebruik van nieuwe technologieën en duurzame materialen krijgen de komende periode grote invloed op het ontwerp-, bouw- en onderhoudsproces. Onze opdrachtgevers creëren slimme en innovatieve oplossingen en leveren een tastbare bijdrage aan een duurzame en veilige leefomgeving.

Abilitec helpt ingenieurs- en adviesbureaus, aannemers, gemeenten en provincies groeien. We ondersteunen in werkgeverschap en voorzien opdrachtgevers van energieke, daadkrachtige professionals die het verschil kunnen maken. Onze opdrachtgevers begrijpen dat in de huidige krappe markt alles nodig is om aantrekkelijk te zijn voor de beste mensen. Professionals weten dat ze hun kennis en ervaring in deze tijd van snelle technologische veranderingen voortdurend moeten updaten. Voor beiden is het zaak om gewild te zijn én te blijven. Abilitec begeleidt daarbij.


Uitzenden, detacheren, werving & selectie

Altijd verzekerd van tijdige instroom

Kandidaten met 100% match met jouw DNA en ambitie

Korte lijnen, snelle reactie op (uit)vragen

Ontzorging in jouw complete HR-proces

Laatste nieuws

Jouw team staat voor je klaar

Abilitec werkt we met vaste klantenteams. Klantenteams zijn integraal verantwoordelijk voor het vinden, binden en boeien van jouw toekomstige professionals en de korte communicatielijnen met jou als opdrachtgever. Het team is thuis in jouw marktsector en kent jouw organisatie van binnenuit. Jouw team gaat verder dan het bemiddelen van goede kandidaten alleen. Ze ontzorgen je indien gewenst in het gehele HR-proces, bijvoorbeeld met het voeren van voortgang- en coachingsgesprekken. Ook selecteren zij samen met jou het ontwikkel- en opleidingspad in onze eigen Tecademy. Zo zorgen we ervoor dat onze professionals groeien en gewild blijven.

Van aanvraag tot start

Dankzij een gecertificeerd en efficiënt proces, zijn we snel in staat jouw vraag te vertalen naar een selectie van de best-for-project kandidaat. Het proces wat wij doorlopen ziet er als volgt uit.


 

Direct capaciteit aanvragen

De professional van Abilitec is van hoog niveau en trekt onze projecten naar een hoger niveau.

Bas van Boven, Projectmanager bij Nebest.
Bekijk hier het hele verhaal van Nebest over de werving via Abilitec

Klanten vertellen

Komt jouw bedrijf ook in deze mooie rij van onze opdrachtgevers?