Wij zijn Abilitec. Wij geloven in een duurzame, innovatieve en toekomstbestendige technieksector. Samen met professionals en opdrachtgevers werken we aan een samenleving waar technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Goed maakt voortdurend plaats voor beter. Immers, huidige praktijken kunnen in een decennium achterhaald zijn. Net als kennis en ervaring. Het is onze ambitie te werken aan de groei van opdrachtgevers en professionals.

In die overtuiging vond onze naam in 2002 zijn oorsprong. Letterlijk een samensmelting van twee Engelse termen. ‘Ability’ en ‘technology’. Om het tempo van de technologische ontwikkelingen te kunnen bijhouden en zelf te bepalen is een bijzonder vermogen, ‘ability’ nodig. Het vermogen tot verbeteren. Het verandert uitdagingen in werkelijkheid, geeft antwoord op vragen die er nog niet zijn en het brengt je waar je nooit eerder was. Het is onze ambitie te werken aan de groei van opdrachtgevers en professionals. Door opdrachtgevers te ondersteunen in hun werkgeverschap en te voorzien van energieke, daadkrachtige professionals die het verschil maken. Door professionals opdrachten en projecten te bieden die passen bij hun voorliefde en doelen. Samen stippelen we het carrièrepad uit en investeren we in gerichte opleidingen voor permanente ontwikkeling. Zo vergroten wij hun kansen op de mooiste en spannendste projecten. Onze opdrachtgevers begrijpen dat in de huidige krappe markt alles nodig is om aantrekkelijk te zijn voor de beste mensen. Professionals weten dat ze hun kennis en ervaring in deze tijd van snelle technologische veranderingen voortdurend moeten updaten. Abilitec zorgt ervoor dat professionals en opdrachtgevers groeien en gewild blijven.

VooruitstrevendDoor nieuwe manieren te vinden om opdrachtgevers en professionals beter te verbinden, door volop aandacht te geven aan innovatie en de ontwikkeling van onze technische professionals en door waar nodig de gevestigde orde uit te dagen en de status quo te doorbreken.

DaadkrachtigWij zijn progressiemakers. We staan voor de toegevoegde waarde van onze organisatie en onze technische professionals. Wij stoppen niet voordat wij onze beloften aan opdrachtgevers en professionals realiseren. Wij regelen het gewoon.

OptimistischWij zijn ambitieus, houden van uitdagingen en denken in mogelijkheden. We helpen hen winnen.

Directie


Angelique

Angelique Rijkers-Hoeksma

finance & payroll assistant

Ik maak de algehele boekhouding op en verwerk de salarissen.

Ik blijf gewild door te zorgen dat iedere maand de salarissen op tijd betaald worden en m’n kennis up-to-date te houden.

Anne

Anne van Leeuwen

financial controller

Ik controleer en bewaak de financiële boekingen van heel Abilitec.

Ik blijf gewild door mijn zorg voor een positieve kaspositie.

Eveline

Eveline Schut-Dos Santos Vitorino Júnior

financial controller

Ik ondersteun directie en commercie door het geven van inzicht in cijfers.

Ik blijf gewild door altijd open te staan om te leren.

Lotte

Lotte Schelling

finance

Ik verzorg de algemene boekhouding en stel commerciële contracten op.

Ik blijf gewild door mijn kennis continu up-to-date te houden. Ik ben nu bezig met mijn studie hbo arbeidsrecht.

Wil jij ook onderdeel zijn van dit ambitieuze team?

Bekijk hier direct alle vacatures intern bij Abilitec