Abilitec Abilitec
 

Blijf gewild.

Heb jij je ooit afgevraagd of jouw organisatie nog wel interessant genoeg is voor technisch talent? Of hoe je kunt profiteren van een omvangrijke pool van flexibel inzetbare professionals, zodat je eenvoudig kunt op- en afschalen? Gun jezelf een paar minuten van jouw tijd om ons verhaal te lezen. Wil je direct jouw ondersteuningsvraag of vacature met ons delen? Klik dan hier

In de huidige krappe markt is alles nodig is om aantrekkelijk te zijn voor de beste mensen. Abilitec zorgt ervoor dat professionals en opdrachtgevers groeien en gewild blijven. Al meer dan 19 jaar matchen wij technische professionals met de leukste technische opdrachtgevers en technische projecten in Nederland. Van een flexibele tijdelijke inzet voor piek- en ziekmomenten tot een duurzame inzet in de vaste formatie. Van jonge technische talenten die nog studeren tot ervaren projectleiders en directievoerders.


Nieuws

Bas van Boven van Nebest over de samenwerking met Abilitec

"De professional van Abilitec is van hoog niveau en trekt onze projecten daardoor naar een hoger niveau."

Erik Dekker van EPMC over de samenwerking met Abilitec

"Wij werven via Abilitec, omdat Abilitec heel goed luistert naar onze wensen."

Abilitec wint Europese aanbesteding Gemeente Rotterdam

Met gepaste trots heeft Abilitec de handtekening gezet onder een raamovereenkomst met gemeente Rotterdam voor het leveren van civiele professionals. Abilitec kwam als winnaar met de hoogste kwaliteitsscore uit de bus.

Abilitec wint Europese aanbesteding Gemeente Den Haag

Opnieuw heeft Abilitec een omvangrijke Europese aanbesteding gewonnen. Wij zijn de komende 2-4 jaar de HR-partner van Gemeente Den Haag voor het leveren van civieltechnische professionals. Net als in Rotterdam (juni 2020), wint Abilitec ook nu weer met de hoogste kwaliteitsscore van Nederland.

Abilitec en De Bouw online over BIM

Abilitec was te gast bij De Bouw online om te spreken over de ontwikkelingen in BIM, de Tecademy en gewild blijven. Niels, onze accountmanager, nam deel aan de digital meeting en gaf zijn inbreng over de BIM-ontwikkelingen in Nederland. Er zijn de afgelopen jaren veel ontwikkelingen geweest in BIM. 3D-ontwerpen wordt op dit moment veel toegepast, maar hoe staat het ervoor met de vervolgstappen? Lees hieronder het interview dat onze accountmanager bouwkunde Niels en managing director Joost hebben gegeven aan De Bouw online en de visie van Abilitec op BIM.

Profiteer van ons bruisende tech-netwerk

Omdat we gebruik maken van alle moderne sourcing- en recruitmenttools, zijn we dagelijks in contact met jouw doelgroep. Onze recruiters leggen zo een onderscheidende pool aan van latente baanzoekers of zzp'ers op zoek naar een volgend project. Om jou te verzekeren van de beste kandidaten die beschikbaar zijn, ondersteunen we je in de planning van instroommomenten. Onze professionals staan klaar!

Uitzenden, detacheren, werving & selectie

21.000 professionals in onze database

>10.000 websitebezoekers per maand

Inzet van alle beschikbare doelgroepdata

20.000.000 vertoningen per jaar van onze vacatureboodschappen

Direct capaciteit aanvragen

Wij werven via Abilitec, omdat Abilitec heel goed luistert naar onze wensen.

Erik Dekker, Managing Director EPMC.
Bekijk hier het hele verhaal van EPMC over de werving via Abilitec

Onze markten

We gaan graag voor je aan de slag. Maak hieronder je keuze om direct te schakelen met onze medewerkers die verstand hebben van jouw type organisatie en markt:

Komt jouw bedrijf ook in deze mooie rij van onze opdrachtgevers?