Abilitec Abilitec
 

De komende twee jaar, gaat Abilitec de gemeenten Leiden en Zoeterwoude ondersteunen bij de verbinding van technisch projectleiders, projectcoördinatoren, werkvoorbereiders, toezichthouders en directievoerders. Bij bewezen succes wordt dit contract nog eens met twee jaar verlengd!

Niels uit de Bulten, key accountmanager Bouw en Civiel bij Abilitec: 

“Binnen gemeente Leiden wordt hard gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarheid en de herinrichting van de openbare ruimte rond woningbouwprojecten. Denk aan het Stationsgebied en het Leiden Bio Science park. Onze professionals mogen straks werken aan slimme doorrijdroutes, goede looproutes en veilige fietspaden. Dit zijn projecten met directe betekenis en opbrengst voor de leefbaarheid en de versterking van de woonkwaliteit en economie”. 

“Juist omdat we ook gemeenten Rotterdam, Den Haag, Hoeksche Waard en de Drechtsteden ondersteunen, ontstaat er een synergie op de aantrekkingskracht van civiele professionals”, aldus Uit de Bulten. “Elke gemeente in deze regio heeft zijn eigen DNA zodat we professionals echt goed kunnen matchen aan de gemeente en het project dat het best bij hen past. En wat kleinere gemeente als Zoeterwoude, die doorgaans veel uitbesteed aan ingenieursbureaus, kan dus juist een goede match zijn met een werkvoorbereider die het liefst voor kleine werken in een netwerkorganisatie wil werken. Vergis je niet, de gemeente Zoeterwoude heeft 70 hectare aan meren, sloten en andere wateren… Werken aan droge voeten in deze regio is geen kleine opgave.”

Uit de Bulten: “We werven volcontinu in deze civieltechnische doelgroep, en hebben altijd uitdagende projecten op voorraad. Hoe meer gemeenten zich aansluiten bij onze hub, des te groter de aantrekkingskracht. Leiden en Zoeterwoude profiteren direct van een groot netwerk en een goed bereik en heeft zo direct een garantie op instroom van technisch talent.”

Nieuws

Wil jij werken bij de gemeente Leiden of Zoeterwoude?

Neem direct contact op met LiekeWil jij werken bij de gemeente Leiden of Zoeterwoude? Heb je een achtergrond in de Civiele techniek? Lieke gaat graag met jou het gesprek aan om te bepalen wat we voor jou kunnen betekenen bij een van deze gemeentes.

Neem direct contact op met Lieke!