Abilitec Abilitec
 

Zorgorganisaties staan voor een uitdagende opgave. Het bieden van excellente zorg staat voorop. Iedereen weet het; op dit moment wordt de zorgcapaciteit tot het maximale gestretcht om de continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen. Het vergt van zorginstellingen in de cure en care lef en ondernemerschap naast een groot hart om mensen beter te maken.

Waar we in geloven

Een gastvrij ontvangst en een prettig verblijf in een gezondheidsbevorderende omgeving (healing environment) hebben een grote impact op de beleving en effecten van zorg. Elk moment van (her)bouw, beheer en onderhoud van het zorgvastgoed, biedt onze opdrachtgevers de schaarse kans om de fysieke zorgomgeving in lijn te brengen met de zorg van vandaag en morgen. We geloven erin dat het succes van het project maakbaar is en dat professioneel projectmanagement resulteert in betere zorg.

Wat we doen

Abilitec helpt zorgondernemers in de (her) bouw en het onderhoud van zorgvastgoed. We ondersteunen in werkgeverschap en voorzien opdrachtgevers van energieke, daadkrachtige bouw- en vastgoedprofessionals die het verschil kunnen maken. We bemiddelen directievoerders, adviseurs, toezichthouders, werkvoorbereiders en projectleiders die snappen wat erbij komt kijken om te (ver)bouwen in een patientenomgeving die 24 uur beschikbaar moet zijn. Doordat we gespecialiseerd zijn in de bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde en installatietechniek, voegen we veel integrale deskundigheid toe aan projectteams.

Uitzenden, detacheren, werving & selectie

Altijd verzekerd van tijdige instroom

Kandidaten met 100% match met jouw DNA en ambitie

Korte lijnen, snelle reactie op (uit)vragen

Ontzorging in jouw complete HR-proces

Laatste nieuws

Bas van Boven van Nebest over de samenwerking met Abilitec

"De professional van Abilitec is van hoog niveau en trekt onze projecten daardoor naar een hoger niveau."

Erik Dekker van EPMC over de samenwerking met Abilitec

"Wij werven via Abilitec, omdat Abilitec heel goed luistert naar onze wensen."

Abilitec wint Europese aanbesteding Gemeente Rotterdam

Met gepaste trots heeft Abilitec de handtekening gezet onder een raamovereenkomst met gemeente Rotterdam voor het leveren van civiele professionals. Abilitec kwam als winnaar met de hoogste kwaliteitsscore uit de bus.

Abilitec wint Europese aanbesteding Gemeente Den Haag

Opnieuw heeft Abilitec een omvangrijke Europese aanbesteding gewonnen. Wij zijn de komende 2-4 jaar de HR-partner van Gemeente Den Haag voor het leveren van civieltechnische professionals. Net als in Rotterdam (juni 2020), wint Abilitec ook nu weer met de hoogste kwaliteitsscore van Nederland.

Abilitec en De Bouw online over BIM

Abilitec was te gast bij De Bouw online om te spreken over de ontwikkelingen in BIM, de Tecademy en gewild blijven. Niels, onze accountmanager, nam deel aan de digital meeting en gaf zijn inbreng over de BIM-ontwikkelingen in Nederland. Er zijn de afgelopen jaren veel ontwikkelingen geweest in BIM. 3D-ontwerpen wordt op dit moment veel toegepast, maar hoe staat het ervoor met de vervolgstappen? Lees hieronder het interview dat onze accountmanager bouwkunde Niels en managing director Joost hebben gegeven aan De Bouw online en de visie van Abilitec op BIM.

Jouw team staat voor je klaar

Abilitec werkt we met vaste klantenteams. Klantenteams zijn integraal verantwoordelijk voor het vinden, binden en boeien van jouw toekomstige professionals en de korte communicatielijnen met jou als opdrachtgever. Het team is thuis in jouw marktsector en kent jouw organisatie van binnenuit. Jouw team gaat verder dan het bemiddelen van goede kandidaten alleen. Ze ontzorgen je indien gewenst in het gehele HR-proces, bijvoorbeeld met het voeren van voortgang- en coachingsgesprekken. Ook selecteren zij samen met jou het ontwikkel- en opleidingspad in onze eigen Tecademy. Zo zorgen we ervoor dat onze professionals groeien en gewild blijven.

Van aanvraag tot start

Dankzij een gecertificeerd en efficiënt proces, zijn we snel in staat jouw vraag te vertalen naar een selectie van de best-for-project kandidaat. Het proces wat wij doorlopen ziet er als volgt uit:


 

Direct capaciteit aanvragen

Wij werven via Abilitec, omdat Abilitec heel goed luistert naar onze wensen.

Erik Dekker, Managing Director EPMC.
Bekijk hier het hele verhaal van EPMC over de werving via Abilitec

Klanten vertellen

Professional Nathan die als projectleider de aanleg van de Krajicek Playground heeft begeleid

"Bij het realiseren van een project ontstaan er altijd onverwachte uitdagingen en unieke situaties, dit maakt het werk zo leuk."

De aanleg van de haven in Harderwijk; Project Waterfront

"Het aanleggen van een nieuwe haven is een hele mooie uitdaging voor mij!"

Professional Helma vertelt over Project Almere Duin

"Via Abilitec heb ik de kans gekregen om terug te keren naar de architectenwereld.”

Bas van Boven van Nebest over de samenwerking met Abilitec

"De professional van Abilitec is van hoog niveau en trekt onze projecten daardoor naar een hoger niveau."

Een greep uit onze opdrachtgevers