Abilitec Abilitec
 

Excellente dienstverlening door excellente processen

Bij Abilitec weten we dat we technische professionals en onze opdrachtgevers waarde bieden door onze ontzorging op HR-processen en HR-administratie. Van intake, contract, uren schrijven, tot verloning en uitbetaling, het draait erom foutloos en volgens de laatste inzichten te faciliteren. We stoppen dan ook veel energie in onze administratieve processen en het naleven van afspraken en verplichtingen uit arbeid.

We zijn er trots op dat we opnieuw onze NBBU en NEN 4400-1 certificeringen hebben geprolongeerd. De NBBU-certificering bevestigt de kwaliteit van onze dienstverlening en geeft aan dat onze administratie volledig is en voldoet aan alle wetgeving. De NEN 4400 beschrijft hoe wij moeten omgaan met o.a. de aangifte en afdracht van loonbelasting, sociale verzekeringspremies, het uitvoeren van identiteitscontroles en het tegengaan van illegaliteit. We scoren goed op normen en zijn ook verheugd dat we hoog scoren op het gebied van inclusiviteit en diversiteit. Bij het aannemen van onze professionals kijken wij altijd naar iemands vaardigheden, competenties en talenten. Dat is waar het om draait. We selecteren op basis van wat iemand kan, niet wat iemand is.

Meer weten over onze dienstverlening?

Wil jij meer informatie over onze dienstverlening, onze certificeringen en onze bedrijfsvoering? Bekijk nu via de links wat we doen in jouw vakgebied of stel je vraag via het formulier.