Abilitec Abilitec
 

Abilitec wint na Gemeente Rotterdam ook aanbesteding van Gemeente Den Haag

Opnieuw heeft Abilitec een omvangrijke Europese aanbesteding gewonnen. Wij zijn de komende 2-4 jaar de HR-partner van Gemeente Den Haag voor het leveren van civieltechnische professionals. Net als in Rotterdam (juni 2020), wint Abilitec ook nu weer met de hoogste kwaliteitsscore van Nederland.

“Ook in de hofstad Den Haag winnen met deze hoge score, kan geen toeval meer zijn. We zijn er trots op dat onze aanpak zo gewaardeerd wordt in de markt”, aldus Joost van Dijk, managing director van Abilitec. Het zijn logischerwijs gewilde percelen en opdrachten en Abilitec concurreerde met 20 bureaus van betekenis. “Ik denk ook dat onze aanpak goed past bij opdrachtgevers uit de publieke sector. We spreken op dit moment veel technische professionals die willen werken bij gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s en waterschappen. Ze zoeken betekenisvol werk en ze zien de regio waar ze werken en wonen mooier, veiliger en beter worden door hun inzet”.

“Ik denk wel eens dat gemeenten onderschatten hoe aantrekkelijk ze zijn voor technisch talent”. Wij kunnen technische professionals voor langere tijd aan hen verbinden omdat we naast een mooie opdracht of baan ook een mooi ontwikkeltraject aanbieden”.

De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met tweemaal een optie tot een jaar verlengen. "Die looptijd geeft ons net als in Rotterdam echt de kans om een hecht partnership aan te gaan en te werken met onze voorspelmodellen van capaciteitsinzet. Dan werken we met harde levergaranties en voorzieningspercentages van meer dan 95%”.

“Zo’n aanbestedingstraject is intensief en zowel voor Den Haag als voor ons geldt dat er veel tijd en energie in zit om tot het beste resultaat te komen. Het zijn formele trajecten met strakke objectieve procedures en procestappen. Ik ben blij dat we vanaf nu echt met elkaar aan tafel kunnen gaan zitten en invulling kunnen geven aan de continuïteit en flexibilisering van het ingenieursbureau. Door onze slimme en doorlopende recruitmentcampagnes beschikken we over een actuele voorraad van latent werkzoekenden.  Zo kunnen we vraag en aanbod efficiënt op elkaar afstemmen.  We staan klaar om te beginnen!"