Abilitec Abilitec
 

Abilitec wint omvangrijke Europese openbare aanbesteding Gemeente Rotterdam

Met gepaste trots heeft Abilitec de handtekening gezet onder een raamovereenkomst met Gemeente Rotterdam voor het leveren van civiele professionals. Abilitec kwam als winnaar met de hoogste kwaliteitsscore uit de bus. 

“En dat voelt wel als een compliment”, aldus Joost van Dijk, managing director van Abilitec. "Om onderscheidend te blijven en waarde toe te voegen, optimaliseren we onze dienstverlening continu. We hebben veel tijd en moeite geïnvesteerd om onze recruitmentaanpak nog intelligenter te maken. Als er een kandidaat bestaat, dan kennen wij haar of hem en weten haar of hem te bereiken en te beraken. Ook onze eigen Tecademy, de plek waar onze professionals de beste versie van zichzelf worden, draagt bij aan de kwaliteit die we willen leveren.  Natuurlijk zijn we sterk in bemiddelen van technische professionals, maar we gaan veel verder dan de plaatsing alleen. Als die inzet dan wordt gewaardeerd met de hoogste score van meer dan 16 bureaus in Nederland, voelt het als erkenning en waardering."

De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met viermaal een optie tot een jaar verlengen. "Die looptijd geeft ons echt de kans om een hecht partnership aan te gaan en te werken met onze voorspelmodelllen van capaciteitsinzet. Dan kunnen we echt werken met harde levergaranties. Rotterdam is ook een prachtige stad, een stad die altijd in beweging is. Om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid en veiligheid van de stad.

Aan deze offerte is door ons team met veel enthousiasme en plezier gewerkt en we staan de trappelen om civiele professionals aan Rotterdam te verbinden. De eerste goede match is al tot stand gebracht."