Abilitec Abilitec
 

Cruciale rol in de vormgeving van Nederland

Elektro- en installatietechniek zijn een steeds grotere rol gaan spelen in de wereld om ons heen en het belang ervan stijgt onverminderd door. Door Corona is de aandacht voor gezonde gebouwen groter dan ooit. Trends als modulair ontwerp en prefab, circulair installeren, cybersecurity en energie-efficiency zorgen voor een continue aanpassing van organisaties en hun product- en dienstverlening. Onze opdrachtgevers maken, installeren, onderhouden en controleren een grote diversiteit aan installaties en vervullen een leidende positie in zowel nieuwbouw als service en onderhoud.

Abilitec helpt installateurs, aannemers, nutsbedrijven, gemeenten en waterschappen groeien. We ondersteunen in werkgeverschap en voorzien opdrachtgevers van energieke, daadkrachtige professionals met zowel een elektrotechnische als werktuigbouwkundige achtergrond. Onze opdrachtgevers begrijpen dat in de huidige krappe markt alles nodig is om aantrekkelijk te zijn voor de beste mensen. Professionals weten dat ze hun kennis en ervaring in deze tijd van snelle technologische veranderingen voortdurend moeten updaten. Voor beiden is het zaak om gewild te zijn én te blijven. Abilitec begeleidt daarbij.


Uitzenden, detacheren, werving & selectie

Altijd verzekerd van tijdige instroom

Kandidaten met 100% match met jouw DNA en ambitie

Korte lijnen, snelle reactie op (uit)vragen

Ontzorging in jouw complete HR-proces

Laatste nieuws

Bas van Boven van Nebest over de samenwerking met Abilitec

"De professional van Abilitec is van hoog niveau en trekt onze projecten daardoor naar een hoger niveau."

Erik Dekker van EPMC over de samenwerking met Abilitec

"Wij werven via Abilitec, omdat Abilitec heel goed luistert naar onze wensen."

Abilitec wint Europese aanbesteding Gemeente Rotterdam

Met gepaste trots heeft Abilitec de handtekening gezet onder een raamovereenkomst met gemeente Rotterdam voor het leveren van civiele professionals. Abilitec kwam als winnaar met de hoogste kwaliteitsscore uit de bus.

Abilitec wint Europese aanbesteding Gemeente Den Haag

Opnieuw heeft Abilitec een omvangrijke Europese aanbesteding gewonnen. Wij zijn de komende 2-4 jaar de HR-partner van Gemeente Den Haag voor het leveren van civieltechnische professionals. Net als in Rotterdam (juni 2020), wint Abilitec ook nu weer met de hoogste kwaliteitsscore van Nederland.

Abilitec en De Bouw online over BIM

Abilitec was te gast bij De Bouw online om te spreken over de ontwikkelingen in BIM, de Tecademy en gewild blijven. Niels, onze accountmanager, nam deel aan de digital meeting en gaf zijn inbreng over de BIM-ontwikkelingen in Nederland. Er zijn de afgelopen jaren veel ontwikkelingen geweest in BIM. 3D-ontwerpen wordt op dit moment veel toegepast, maar hoe staat het ervoor met de vervolgstappen? Lees hieronder het interview dat onze accountmanager bouwkunde Niels en managing director Joost hebben gegeven aan De Bouw online en de visie van Abilitec op BIM.

Jouw team staat voor je klaar

Abilitec werkt we met vaste klantenteams. Klantenteams zijn integraal verantwoordelijk voor het vinden, binden en boeien van jouw toekomstige professionals en de korte communicatielijnen met jou als opdrachtgever. Het team is thuis in jouw marktsector en kent jouw organisatie van binnenuit. Jouw team gaat verder dan het bemiddelen van goede kandidaten alleen. Ze ontzorgen je indien gewenst in het gehele HR-proces, bijvoorbeeld met het voeren van voortgang- en coachingsgesprekken. Ook selecteren zij samen met jou het ontwikkel- en opleidingspad in onze eigen Tecademy. Zo zorgen we ervoor dat onze professionals groeien en gewild blijven.

Van aanvraag tot start

Dankzij een gecertificeerd en efficiënt proces, zijn we snel in staat jouw vraag te vertalen naar een selectie van de best-for-project kandidaat. Het proces wat wij doorlopen ziet er als volgt uit.


 

Direct capaciteit aanvragen

Wij werven via Abilitec, omdat Abilitec heel goed luistert naar onze wensen.

Erik Dekker, Managing Director EPMC.
Bekijk hier het hele verhaal van EPMC over de werving via Abilitec

Klanten vertellen

Professional Nathan die als projectleider de aanleg van de Krajicek Playground heeft begeleid

"Bij het realiseren van een project ontstaan er altijd onverwachte uitdagingen en unieke situaties, dit maakt het werk zo leuk."

De aanleg van de haven in Harderwijk; Project Waterfront

"Het aanleggen van een nieuwe haven is een hele mooie uitdaging voor mij!"

Professional Helma vertelt over Project Almere Duin

"Via Abilitec heb ik de kans gekregen om terug te keren naar de architectenwereld.”

Bas van Boven van Nebest over de samenwerking met Abilitec

"De professional van Abilitec is van hoog niveau en trekt onze projecten daardoor naar een hoger niveau."

Komt jouw bedrijf ook in deze mooie rij van onze opdrachtgevers?