Abilitec Abilitec
 

Wat doen we voor jou als technisch professional?

Je kunt als techneut op veel werkplekken terecht, dat is geen nieuws. Maar hoe vind je nu de best passende werkgever, voor nu en straks? Wil je direct bij onze opdrachtgevers in dienst of kijk je liever in verschillende keukens? Aan jou de keuze. Wil je dichtbij huis werken of ben je bereid te reizen voor dat enige gave project? 


Het kan allemaal. Samen met jouw vaste recruiter kijken we naar je wensen, behoeften, de uitdaging die je zoekt en je gewenste salaris. Door onze recruitment-aanpak en -tooling kennen we alle openstaande vacatures in Nederland op jouw expertisegebied. Zo heb je alle kansen in de hand en weet je via Abilitec hoe gewild jij bent. We brengen je op de plek waar je het beste past.

Tecademy

Maar we gaan verder. Ga jij via Abilitec aan de slag, dan gaan wij met jou aan de slag in onze Tecademy. Een moderne leeromgeving en op maat gemaakt leerpad die ervoor zorgen dat je gewild blijft. Op die manier blijven onze opdrachtgevers voor jou in de rij staan en solliciteer jij niet bij hen, maar zij bij jou! Onze Tecademy heeft vier ontwikkelzuilen. In elke zuil vind je opleidingen, workshops cursussen en trainingen die jou verder helpen. We werken samen met gerenommeerde opleiders uit het vakgebied, maar ook opdrachtgevers nemen deel. Zo brengen we praktijk en theorie op een boeiende manier bij elkaar. Samen met je accountmanager stippel jij jouw ontwikkelpad uit. Zo heb je altijd een traject op maat. 

Ambacht & Veiligheid

Modernisering & Digitalisering

Energietransitie & Duurzaamheid


Persoonlijk Effectiviteit


Verhalen van professionals

Zo kom je aan boord


 

Recente vacatures

undefined

Stop met solliciteren, wij solliciteren bij jou!

Wil jij niet meer solliciteren, maar wel op de hoogte gehouden worden van passende vacatures? Maak dan een job alert aan. Zo mis je niks en geef je ons de kans om bij jou te solliciteren.

 Meld je aan voor een Job Alert

Onze opdrachtgevers

undefined