Abilitec
lorem ipsum dolor 12/02/2015
Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, vestibulum id ligula porta felis euismod semper.quam. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit. Meer informatie

 

 

 

Home >

interview met .... Eveline Schut

abilitec 12-9-2017 10:32
Categorieën: Abilitec nieuws

 

Interview met…. Eveline Schut

Vertel eens over jezelf; wie ben je?

Ik ben Eveline, 31 jaar en geboren in Den Haag.
Ik heb gestudeerd in Rotterdam en
daardoor uiteindelijk ook naar deze stad
verhuisd en ben daar ook gebleven.
Tijdens mijn uitwisseling in Portugal heb ik mijn man leren kennen, waar ik in 2015 ook getrouwd mee ben. Samen hebben we een zoontje van 1,5 jaar en ben ik zwanger van de tweede.
Om een beetje gezond te blijven ;-) probeer ik ook nog regelmatig te sporten. Eerst korfbalde ik veel, maar tegenwoordig is het vooral hardlopen.

Wat heb je hiervoor gedaan? En waarom uiteindelijk de keuze Abilitec / deze functie?

Ik ben na mijn studie bij Abilitec, toen nog BCA, aan de slag gegaan. Voor Abilitec waren het dus alleen mijn bijbanen (callcenter, horeca, parfumerie). De functie bij Abilitec sloot aan bij mijn opleiding (Business Administration, master Accounting & Control). Ik was niet bekend met het bedrijf, maar na mijn sollicitatiegesprek was ik erg enthousiast. Positieve sfeer, open.

Hoe lang werk je bij Abilitec en wat is je functie? Wat houdt deze functie precies in?

Inmiddels werk ik alweer 5 jaar bij Abilitec en op dit moment vervul ik de functie Business Controller. Ik houd me bezig met kwartaal/jaarafsluiting, diverse administratieve taken (facturatie, inkoop, verkoop) en management rapportages

Wat vind je leuk aan deze functie en werken bij Abilitec?

Het is een veelzijdige functie, waardoor je iedere dag met andere zaken bezig bent. Abilitec is een platte organisatie met een klein intern team, waardoor ik veel contact heb met mijn collega’s. De sfeer onder de collega’s is goed. Als je ideeën hebt, dan wordt er ook naar je geluisterd. Je bent geen “nummer”. Dat maakt Abilitec een leuk bedrijf.

Wat zijn je ambities?

Ik wil proberen altijd iets bij te dragen aan het bedrijf, dus niet alleen bijdragen aan de continuering van het huidige, maar ook verbeteren. Mijn ambitie is dus niet per definitie te omschrijven in een andere functietitel.

Wat is tot dusver je grootste succes?

Grootste succes in carrière sfeer? ….? Geen idee. Ik heb niet echt een groot succes?
Enkele jaren geleden ben ik bestuurslid geweest bij een studentenkorfbalvereniging die op dat moment zo klein was dat er geen compleet team was (en afgevraagd werd of we onszelf moesten opheffen). Samen met mijn andere bestuursgenoten hebben we de vereniging op de been gehouden en veel energie gestoken in ledenwerving. Op dit moment is het weer een bloeiende vereniging met inmiddels 4 teams.

Wat zou je in je leven graag opnieuw willen doen?

In de zin van spijt? Niks.

Hoe hou jij je werk en privé gescheiden?

Thuis probeer ik ook thuis te zijn, maar soms zijn er drukkere periodes op het werk en “moet” je ook thuis iets doen. Als dit niet het hele jaar door is, dan is dat geen probleem.

Waar sta je over 5 jaar zowel zakelijk als privé?

Over 5 jaar werk ik nog steeds bij Abilitec. En ben ik gelukkig en gezond met man en kinderen.blog_image:article_bca_150581405159c0e6236eea4.JPG:end_blog_imageblog_image:article_bca_150581420859c0e6c08cb81.JPG:end_blog_image

Reacties (1)

Peter Schut 22-9-2017 12:45
Topvrouw

Reageer

bekijk de bedrijfsfilm
Twitter
volg abilitec op twitter