Abilitec Abilitec
 

Ahmed over zijn uitdagingen bij Abilitec

Door Abilitec 06-10-2021

"Toen ik naar Nederland kwam, had ik niks dan geweldige dromen. Door mijn buitenlandse achtergrond had ik moeite om een baan te bemachtigen.. totdat ik kennismaakte met Abilitec!"

"Via Abilitec heb ik eerst een tijdelijke baan gekregen bij de Omgevingsdienst in Dordrecht, waarna Abilitec mij gedetacheerd heeft bij Pieters Bouwtechniek. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat beide opdrachtgevers mij met open armen verwelkomen. 

Succes hebben in mijn werk is erg belangrijk voor mij. Persoonlijk bouwen aan een goed ethisch werken is een ander belangrijke karaktertrek van mij. Tevens vind ik het ook belangrijk om plezier te hebben in mijn werk. Werk is tenslotte waar ik elke ochtend vroeg wakker van wordt! 

Het werk bij Pieters Bouwtechniek is op veel manieren een uitdaging. Gebruikmakend van wat ik bij de Omgevingsdienst heb geleerd en de begeleiding van mijn collega's bij Pieters Bouwtechniek, ga ik elke uitdaging in mijn werk aan! Ik ben erg blij met de kans die Abilitec mij biedt en de interessante uitdagingen die mij (zijn) aangeboden door de Omgevingsdienst en nu door Pieters Bouwtechniek!"