Talenten in de installatietechniek

Nederland kent een bloeiende installatiesector. Maatschappelijke vraagstukken en trends als modulair ontwerp en energie-efficiency zorgen voor een continue aanpassing van organisaties en hun product- en dienstverlening.

Innovaties komen en gaan in sneltreinvaart. Kennis en vaardigheden zijn van het grootste belang om kwaliteit en vakmanschap te blijven garanderen. Onze opdrachtgevers maken, installeren, onderhouden en controleren een grote diversiteit aan installaties en vervullen een leidende positie in zowel nieuwbouw als service en onderhoud. Abilitec helpt opdrachtgevers aan gedreven en goed opgeleide technische installatieprofessionals en vergroot de duurzame inzetbaarheid van expertise.

Direct ondersteuning aanvragen

Wilt u snel beschikken over technische professionals in de installatietechniek? Laat dan uw gegevens achter. Wij nemen binnen 4 uur contact met u op.

Onze dienstverlening

Abilitec levert projectleiders, werkvoorbereiders, tekenaars, modelleurs, technisch beheerders, beveiligingsmonteurs en servicetechnici met zowel een elektrotechnische als werktuigbouwkundige achtergrond. Door onze onderscheidende recruitmentaanpak en ons uitgebreide netwerk ondersteunen we opdrachtgevers met een continue instroom van technisch talent voor zowel nieuwbouw- als voor de service en onderhouds-afdelingen.

Bij Abilitec kunt u kiezen voor de HR -oplossing die het best bij u en de professionals past; uitzenden, detacheren of werving en selectie en hybride varianten als combinatie.

Vaste gezichten

Abilitec werkt met vaste klantenteams. Klantenteams zijn integraal verantwoordelijk voor het vinden, binden en boeien van professionals en de korte communicatielijnen met u als opdrachtgevers.Henk Guldenmundt
Director InstallatietechniekRoderick Gielisse
Recruiter Installatietechniek

Dit team gaat verder dan het bemiddelen alleen. Ze voeren voortgang- en coachingsgesprekken met onze professionals en selecteren samen met de professional en u als opdrachtgever het ontwikkel- en opleidingspad in onze eigen Tecademy. Zo zorgen we ervoor dat onze professionals groeien en gewild blijven.  

Aan de slag

Met veel enthousiasme gaan we ook graag voor u aan de slag. Als u besluit met ons te gaan samenwerken, kunnen wij binnen twee weken operationeel starten. Om tot een succesvolle samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans de volgende stappen:  

  1. Vastleggen (prestatie)afspraken
  2. Echt kennismaken
  3. Vraagverkenning en capaciteitsplanning
  4. Profielen uitwerken
  5. Start werving & selectietraject
  6. Presentatie shortlist van kandidaten
  7. Kennismakingsgesprekken
  8. Keuze definitieve kandidaten
  9. Start en onboarding
  10. Start opleiding en ontwikkeling in de Tecademy

Onze opdrachtgevers