Abilitec houdt opdrachtgevers en professionals gewild. In deze tijd van snelle technologische vooruitgang en digitalisering kan kennis binnen enkele jaren verouderen. Daarom investeren wij veel tijd en energie in opleiding en ontwikkeling. Zodra je bij ons aan de slag gaat, krijg je toegang tot de Abilitec Tecademy; de broedplaats van intervisie, trainingen en opleidingen die zorgen dat jij je voorsprong behoudt.

Hoe werkt het?

Vanaf dag een sparen wij voor elk gewerkt uur automatisch een bedrag voor jou in je studiebudget. Dit studiebudget mag jij in overleg met je opdrachtgever en jouw accountmanager besteden aan opleidingen, workshops cursussen en trainingen. Eigenlijk aan alles wat je helpt om de beste versie van jezelf te worden! Omdat we opleiden en ontwikkelen zo belangrijk vinden, moet dit budget door jou verplicht besteed worden.

Ambacht & Veiligheid

Modernisering & Digitalisering

Energietransitie & Duurzaamheid


Persoonlijk Effectiviteit


Onze Tecademy heeft vier ontwikkelzuilen. In elke zuil zie je opleidingen, workshops cursussen en trainingen die jou verder helpen. We werken samen met gerenommeerde opleiders uit het vakgebied, maar ook opdrachtgevers nemen deel. Zo brengen we praktijk en theorie op een boeiende manier bij elkaar. Samen met je accountmanager stippel jij je ontwikkelpad uit. Zo heb je altijd een traject op maat.

Heb je vragen over de Tecademy?

Tamara helpt jou graag op weg met al je vragen over onze Tecademy. Wil jij weten wat we voor jou kunnen doen of heb je een opleiding die je graag zou willen volgen? Mail of bel direct!

De beste versie van jezelf; go beyond!

Naast jouw eigen ontwikkelpad van klassikaal opleiden en trainen, word je tenminste drie keer per jaar uitgenodigd om op één van de projecten die jouw collega’s uitvoeren te komen kijken. En misschien nodigen we de Abilitec-ers wel uit op jouw werkplek en kun jij vertellen wat jouw project en jouw werkplek zo bijzonder maakt! Onze projectbezoeken en actualiteitencolleges geven je een goed beeld van het brede techniekpalet waar wij op bemiddelen en stelt jou in staat ook in andere keukens te kijken en daarvan te leren. Alle Abilitec-ers nodigen we uit om te bloggen en vloggen. Deze content delen we met jou via digitale nieuwsbrieven en onze website. Met toegang tot een online leeromgeving bieden we daarnaast toegang tot vele online-trainingen.

Interesse, carrière-adviesgesprek of meer informatie?

Een volle roadmap met ontwikkelkansen ligt voor je klaar. We bieden je mooie opdrachten bij een breed palet opdrachtgevers aangevuld met een persoonlijk ontwikkelpad op maat. 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen doen? Of hoe wij jou begeleiden in coaching- en voortgangsgesprekken? Of wil je een gratis carrière-adviesgesprek met één van onze recruiters?

Laat nu jouw gegevens achter!

We nemen snel contact met je op.

"De Tecademy helpt mij op zowel zakelijk als persoonlijk vlak te ontwikkelen!"

Henk Walstra, stedenbouwkundig ontwerper

Onze opdrachtgevers