Abilitec
lorem ipsum dolor 12/02/2015
Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, vestibulum id ligula porta felis euismod semper.quam. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit. Meer informatie

 

 

 

Home > ik ben professional

Ik ben professional

Waarom abilitec?

Ons landelijk netwerk opdrachtgevers is breed en divers. Dat betekent op ieder moment een ruim aanbod aantrekkelijke projecten en functies. We staan bekend als een ervaren kwaliteitsbedrijf. Er wordt dus veel verwacht van onze mensen. Daarmee krijgen we ook vaak de interessantere, uitdagendere en leidinggevende rollen aangeboden. Wij houden daarbij de regie en coachen onze professionals. Kijk voor jouw mogelijkheden bij onze vacatures.

Onze accountmanagers komen uit onze vier vakgebieden. Zij kennen de markt en onze klanten, signaleren de nieuwste ontwikkelingen en kunnen jouw talent op de juiste waarde schatten. Daarmee snappen ze wat jij zoekt en wat het juiste project voor je is in deze fase van jouw loopbaan. De accountmanagers houden ook leiding en toezicht over het project en vormen de spil tussen jou en de opdrachtgever. Neem contact op om kennis te maken met een van de accountmanagers uit jouw vakgebied.

Wij gaan voor lange termijn relaties. We willen je leren kennen als professional, en als mens. We kiezen niet voor de quick wins, maar investeren bij de juiste vakmensen in een grondige kennismaking, aandacht voor het optimale project en goed overleg gedurende projecten. We gaan voor een echte vertrouwensrelatie, zodat je weet wat je aan elkaar hebt, en plezierig kunt samenwerken in de projecten.

Als je met de beste professionals werkt, dan moet je ook de beste werkgever willen zijn. Wij bieden een uitstekend pakket primaire en secundaire voorwaarden op maat. Daarnaast zijn we sterk gericht op het door ontwikkelen van ieders talenten, zodat onze mensen actueel blijven in hun vak. Dit doen we door opleidingen en collegiale uitwisseling van kennis binnen de vakgroepen in ons bedrijf.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in