Abilitec
lorem ipsum dolor 12/02/2015
Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, vestibulum id ligula porta felis euismod semper.quam. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit. Meer informatie

 

 

 

Home > over abilitec

part of the progress

Wij zijn een ambitieuze en kwaliteit gedreven organisatie in technische detachering en consultancy, met een focus op de disciplines bouwkunde, civiel, elektrotechniek en werktuigbouw. Met ruim 80 technische vakspecialisten in eigen dienst en een actief netwerk van vele honderden zelfstandige professionals geven wij sturing aan de diverse vraagstukken van onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze missie is helder: “Part of the progress”. Wij willen graag onderdeel uitmaken van de vooruitgang bij onze professionals en opdrachtgevers. Wij zien erop toe dat er kwalitatief goed werk afgeleverd wordt en blijven nauw in contact staan met onze opdrachtgevers gedurende en na de projecten. Onze visie: dit werkt het beste vanuit sterke vertrouwensrelaties, onze basis voor optimale samenwerking en verbinding tussen talent en projecten. Dit vertrouwen willen we verdienen door verstand van zaken en aandacht voor een duurzame relatie. Onze mensen komen uit het vak en spreken de taal van opdrachtgevers en professionals. We gaan niet voor quick wins, maar focussen op een goede verbinding met elkaar. Open en oprecht, met interesse en aandacht voor wat er speelt. Abilitec. Part of the progress.

Onze historie

Abilitec is in 2002 opgericht. Met passie voor de techniek en aandacht voor mensen wist het bedrijf sterk te groeien in een breed aantal sectoren. Vanuit de visie dat je de opdrachtgever en de professional door en door moet kennen, kun je de beste verbinding maken. Dit klinkt simpel, maar vraagt veel van de mensen die je aanneemt. Technici die de taal spreken, maar ook het talent om duurzame relaties te vestigen en commercieel kansen te verzilveren. Inmiddels werken we met een groot aantal professionals op verschillende projecten in een breed aantal sectoren.  

Twitter
volg abilitec op twitter