Abilitec Abilitec
 

Abilitec de HR-Partner van de techniekmarkt.

Door onze opdrachtgevers worden we al 20 jaar lang gezien als de HR-partner binnen de techniek en helpen hen al twee decennia bij werving, selectie en de inzet van technisch personeel. We zijn actief in de Haven & Industrie, Bouwkunde, Civiele techniek en Installatietechniek.  

Video afspelen

Daarom Abilitec. Blijf gewild.

Als professional wil je gevraagd worden voor prachtige projecten en kunnen kiezen voor je favoriete loopbaan. Dat is waar wij in geloven. Jouw volgende stap begint hier. Bij Abilitec krijg jij niet alleen de tofste en mooiste projecten, maar ook een passend opleidingstraject. Door jou continu opleidingen en cursussen aan te bieden via onze Tecademy blijf jij gewild in jouw vakgebied. Jij weet als eerste over de nieuwste technieken en innovaties en kunt deze ook toepassen. Zo zorgen wij dat onze opdrachtgevers jou willen voor nieuwe projecten. Blijf gewild.


Blogs, nieuws & verhalen van..

Jouw droombaan binnen handbereik

Blijf niet plakken en laat ons jouw droombaan als bouwkundige weten

Schrijf je hier direct in

Stop met solliciteren, wij solliciteren bij jou!

Wil jij niet meer solliciteren, maar wel op de hoogte gehouden worden van passende vacatures? Maak dan een job alert aan. Zo mis je niks en geef je ons de kans om bij jou te solliciteren.

 Meld je aan voor een Job Alert

Onze opdrachtgevers

undefined