Abilitec
lorem ipsum dolor 12/02/2015
Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, vestibulum id ligula porta felis euismod semper.quam. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit. Meer informatie

 

 

 

Home > Projecten > projecten Civiele techniek > aanleg en renovatie van diverse kunstgrasvelden in de Gemeente Den Haag

aanleg en renovatie van diverse kunstgrasvelden

Professional
Onze Abiliticer Sven Leeuwerink is sinds maart 2017 actief als civieltechnisch toezichthouder bij een landelijk ingenieursbureau. In het verleden was Sven gebiedstoezichthouder bij een gemeente in Noord-Holland. Vanuit Abilitec heeft hij de stap gezet naar een ingenieursomgeving en wil hij zich hier de komende tijd ontwikkelen richting toezichthouder/werkvoorbereider.

Project
Momenteel is Sven actief op een project m.b.t. de aanleg en renovatie van diverse kunstgrasvelden in de Gemeente Den Haag. Sven houdt hier toezicht op de uitvoering, maar is ook actief betrokken bij de oplevering van de velden. De velden dienen aan diverse richtlijnen van de opdrachtgevers te voldoen. Denk hierbij aan opgelegde maatstaven van de KNVB en NOC-NSF. Tevens dienen de sportvelden niet schadelijk te zijn voor de gezondheid van de gebruikers. Momenteel wordt het veld dan ook met ‘kurk’ in plaats van rubberkogels ingereden. Sven heeft veel plezier bij zijn huidige projecten en ziet ook dat ook het aanleggen van sportvelden een nauwkeurige techniek met zich meebrengt.

Professional of starter?
Schrijf je nu in!

Op zoek naar een volgende stap in je loopbaan? Bekijk onze vacatures en schrijf je in.

Twitter
volg abilitec op twitter