Stop met solliciteren, wij zoeken voor jou!

Vergeet de eindeloze zoektochten en stapels sollicitaties. Abilitec helpt je met het vinden van jouw ideale baan binnen de techniek. Als intermediair hebben we inmiddels 20 jaar ervaring in de bemiddeling van specialisten en begin 2020 hebben we de rollen omgedraaid. 

We zijn gestopt met het zoeken van personeel voor bedrijven en hebben ons gespecialiseerd in het vinden van de best passende vacatures voor kandidaten. Wij kennen de technische sector en weten waar voor jou de kansen liggen. Klaar om de mogelijkheden te ontdekken? Laat hieronder je sollicitatie achter en jouw persoonlijke adviseur neemt direct contact met je op.

Direct solliciteren

Wij helpen technici met de volgende stap in hun carrière.

Onze recruiters en consltants hebben een uitgestrekt netwerk en kennis van de markt. Wij bieden je meer dan alleen vacatures; wij bieden jou de kans om gebruik te maken van onze kennis en expertise!

Nadat we jouw cv hebben ontvangen, leggen we als eerste telefonisch contact. In dit eerste contact kijken we verder dan alleen je cv; we ontdekken samen wat jou drijft en waar je ambities liggen. 

Of je nu op zoek bent naar een vaste baan, een tijdelijk project, of als zzp'er gebruik wilt maken van ons netwerk om zo aan je volgende opdracht te komen, het kan allemaal. Wij zijn ervan overtuigd dat we iedereen kunnen helpen met hun volgende stap in hun technische loopbaan. We hebben niet voor niets onze slogan "Your Next Step in Tec."

We geloven in persoonlijke aandacht; ons werk is mensenwerk.

We zijn meer dan een platform met vacatures. Ook wij werken met de nieuwste tools en kunstmatige intelligentie. AI is niet meer weg te denken, maar net zoals er achter iedere vacature een bedrijf zit met een unieke geschiedenis, zit er achter elke cv een persoon met een uniek verhaal. 

Ons werk is de afgelopen 20 jaar mensenwerk geweest en dat zal het ook blijven. Daarom geloven we in persoonlijke aandacht en contact. Pas als we jouw unieke verhaal kennen en begrijpen, kunnen we je echt goed bemiddelen. We nodigen je dan ook graag uit voor een persoonlijke kennismaking om de basis te leggen voor een samenwerking waarin we jouw ervaring, ambities en passies koppelen aan een technische baan die echt bij je past.

We hebben een passie voor techniek en de Rotterdamse mentaliteit.

Of het nu gaat om prachtige gebouwen aan de skyline van Rotterdam, de talloze nieuwe civiele kunstwerken in de Randstad, de overslagterminals in de haven of de bedrijven in de maak- en chemische industrie: alles valt en staat met techniek. 

De recruiters en consultants van Abilitec zijn voornamelijk actief in groot Rotterdam en hebben een aanstekelijke passie voor de bouw, civiele techniek, haven, industrie, zorg en installatietechniek. Ze zijn bekend met de Rotterdamse "niet lullen maar poetsen" mentaliteit die het werk in deze regio zo uniek maakt.

We zijn ervan overtuigd dat als we de juiste mensen bij de juiste bedrijven inzetten, de mouwen opstropen en ervoor gaan, we elke technische uitdaging aan kunnen.

Een nieuw project, een vaste of tijdelijke baan, het kan allemaal.

Als techneut kun je op veel werkplekken terecht, dat is geen nieuws. Maar hoe vind je nu de best passende werkgever, voor nu en in de toekomst? Wil je direct bij onze opdrachtgevers in dienst of kijk je liever in verschillende keukens? Zoek je een uitdagend project, tijdelijk werk of een vaste baan? De keuze is aan jou!

In de basis is het simpel: het begint met de inzet van de juiste persoon op de juiste werkplek. Maar heb je wel eens nagedacht over de verschillende typen dienstverbanden en contractvormen er zijn? We hebben een hele pagina gewijd aan waar we de verschillen en kenmerken op een rij zetten van Werving & Selectie, Detachering, DetaVast, Uitzenden en ZZP-bemiddeling.

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Dat kan via onze Tecademy!

Iedereen die bij ons werkt, direct of via ons, kan gebruikmaken van onze Tecademy. Voor elk gewerkt uur storten wij één euro in een persoonlijk leerfonds. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Maak dan een afspraak met je consultant en stippel samen jouw persoonlijke ontwikkelpad uit. 

We werken bij Abilitec samen met gerenommeerde opleiders binnen de vakgebieden civiele techniek, bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouw en bieden ook opleidingen, workshops, cursussen en trainingen op het gebied van veiligheid, MS-Office, AutoCAD, Inventor en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs het halen van je rijbewijs is mogelijk via Abilitec!