Abilitec
lorem ipsum dolor 12/02/2015
Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, vestibulum id ligula porta felis euismod semper.quam. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit. Meer informatie

 

 

 

Home > bouwkunde

Werken in de bouwkunde via Abilitec

Vanaf 2002 heeft Abilitec een sterke reputatie opgebouwd in de markt voor bouwkundige specialisten.

Onze professionals werken in projecten bij een brede waaier aan opdrachtgevers en in vele verschillende functies. We werken voor aannemers, gemeenten, provinciale- en rijksoverheid, projectontwikkeling/vastgoedbedrijven, woningbouwcorporaties, advies- en ingenieursbureaus, zorginstellingen en architectenbureaus. De meest voorkomende functies? Tekenaar, werkvoorbereider, calculator, projectleider, beleidsmedewerker, opzichter, directievoerder en ontwerper/architect. Kijk hieronder voor actuele vacatures en voorbeeldprojecten binnen bouwkunde.

neem contact op

actueel

Abilitec op social media

Like ons op Facebook of volg ons op Linkedin en Twitter

Onze abilitecer Roel van der Vliet is omgevingsmanager bij Van Doorn. Wie is Roel van der Vliet en wat doet een omgevingsmanager? Lees hier het interview

Een steiger van bamboe! bouwmateriaal van de toekomst!

lees hier meer

Abilitec bestaat 15 jaar!!!!!

Recente blogartikelen
op16-11-2017 15:52
2330 bekeken | 0 reacties
op12-9-2017 10:32
1035 bekeken | 1 reacties
op11-8-2017 10:24
752 bekeken | 2 reacties
naar actueel
professional 
of starter?

schrijf je nu in.
Werkzaam in de bouwkunde en op zoek naar uitdagende vacatures? Meld je dan aan en kom in contact met potentiële opdrachtgevers.
opdrachtgever?
klant worden
Werkzaam in de bouwkunde en op zoek naar geschikt personeel? Meld je dan aan en kom in contact met potentiële werknemers.
Twitter
volg abilitec op twitter