Abilitec
Abilitec
Home >

Even voorstellen ....

Abilitec 4-9-2018 15:00
Categorieën: Abilitec nieuws

 

We hebben er weer een nieuwe collega bij. Niels Uit de Bulten is bij ons begonnen als Accountmanager Bouwkunde. Niels stelt zich graag aan je voor:                

Hi, ik ben Niels Uit de Bulten, 28 jaar oud en woonachtig in het pittoreske Gorinchem. Sinds 3 september ben ik accountmanager bouwkunde binnen Abilitec. Door de goede gesprekken en mijzelf direct thuis te voelen hebben mij doen besluiten om hier aan de slag te gaan.
Het team zal ik de komende weken beter leren kennen, maar zij hebben mij zeer positief ontvangen in de eerste dagen. Samen met Caressa zal ik het team bouwkunde gaan vertegenwoordigen en hopelijk mooie successen gaan boeken.
 
Ik zal in mijn rol, van accountmanager, verantwoordelijk worden voor zowel de klanten zijde als de recruitment zijde. Ik kijk er enorm naar uit om veel nieuwe contacten te gaan leggen en professionals in de bouwkundige wereld naar de mooiste projecten te brengen. Dit zal ik doen vanuit het oog van zowel de werknemers als opdrachtgevers.
blog_image:article_bca_15360662395b8e82bf10c5b.JPG:end_blog_imagePersoonlijk zie ik er naar uit om kennis te maken met nieuwe professionals en leuke nieuwe opdrachtgevers en hier de juiste match voor te vinden!
 
blog_image:article_bca_15360676935b8e886deca63.PNG:end_blog_imageblog_image:article_bca_15360677265b8e888e54b30.PNG:end_blog_imageblog_image:article_bca_15360677985b8e88d624829.png:end_blog_image  Niels Uit de Bulten, 06-2076325, uitdebulten@abilitec.nl

Reageer

Abilitec maakt gebruik van verschillende cookies ten behoeve van webstatistieken, webfunctionaliteiten en marketing. Dat doen we om te kijken hoe bezoekers onze website gebruiken. Deze informatie helpt ons tevens om de website te verbeteren en te meten of campagnes relevant zijn. Deze cookies kun je hier toestaan. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan deze website.
Akkoord